Cultura energètica

CULTURA ENERGÈTICA

Al llarg de la nostra història hem organitzat, coorganitzat o participat com a ponents en nombroses activitats divulgatives en diferents formats. Hem celebrat més de vint edicions dels Fòrums d’Energia Sostenible, que s’ha convertit en un espai de debat referent sobre l’energia a la ciutat de Barcelona.

Cada cop la societat és més conscient de l’esgotament del sistema energètic convencional i que el futur passa necessàriament per un canvi de model energètic basat en les energies renovables, l’eficiència energètica i l’empoderament de les persones. Aquest canvi només és possible amb una ciutadania ben informada i activa.

Des d’Ecoserveis realitzem accions amb l’objectiu de transmetre i consolidar la cultura energètica en el conjunt de la societat. Acostem l’energia a les persones des del coneixement expert, rigoròs i el compromís social. Entre d’altres actuacions, donem a conèixer les tecnologies renovables, ensenyem als ciutadans a fer un ús eficient de l’energia, potenciem l’empoderament en energia i informem sobre els drets energètics, la normativa que els regula i els mecanismes per a exercir-los.

TAMBÉ ET PODEN INTERESSAR
Tags: