Adhesions a Manifestos

2017. Plataforma que agrupa diferents estaments de la societat civil per tal de fomentar l’autoconsum a Espanya.

Abril 2019. Manifestació per denunciar l’abús dels preus del lloguer celebrada a Barcelona el 6 d’abril de 2019 amb l’objectiu de denunciar la mercantilització d’un dret bàsic com és l’habitatge.

Novembre 2019. Manifest que denuncia la compra d’influència a Brussel·les per part de les cinc companyies petroleres i de gas més grans del món –BP, Chevron, ExxonMobil, Shell i Total–, endarrerint i debilitant l’acció de la UE contra la crisi climàtica.

Desembre 2019. Contra cimera organitzada per donar visibilitat als moviments i grups que pateixen més l’impacte del canvi climàtic i les veus dels quals no es troben representades a la COP25 celebrada a Madrid el 2019.

2020. Comunidad #PorElClima que treballa per accelerar la acció climàtica en diferents sectors de la societat i així reduir les emissions.

Març 2020. És una coalició europea que uneix sindicats, organitzacions contra la pobresa, proveïdors d’habitatge social, organitzacions mediambientals, organitzacions de salut i cooperatives d’energia amb l’objectiu de treballar conjuntament mesures contra la pobresa energètica.

2022. Compromís Barcelona Plàstic Zero. Iniciativa que pretén visualitzar les iniciatives de reducció del plàstic d’un sol ús existents a la ciutat, així com encoratjar a altres organitzacions de la ciutat a sumar-s’hi per fer front a la cultura d’usar i llençar. El Compromís és el marc de treball per realitzar accions de reducció i eliminació del plàstic d’un sol ús.

Plataforma por la Descarbonización de la Calefacción y el Agua Caliente

Març 2022. Manifest constitutiu.Plataforma per a la Descarbonització de la Calefacció i l’Aigua Calenta. Si Espanya vol complir els seus objectius de reducció d’energia i de gasos amb efecte d’hivernacle, és imprescindible que els edificis utilitzin menys energia, i que aquesta energia sigui descarbonitzada.