Fòrums de l’Energia Sostenible

Nom del projecte: Fòrums de l’Energia Sostenible
Març 1998 - En curs.
Pressupost total: VARIABLE
Beneficiaris:
  • PROFESSIONALS DE LES ENERGIES RENOVABLES I DE PRODUCTES I SERVEIS D'ESTALVI ENERGÈTIC
  • POLÍTICS
  • BANCS
  • GRUPS D'INVERSORS
  • ESTUDIANTS
  • USUARIS D'ENERGIA
Xarxes socials :

Descripció

Els Fòrums de l’Energia Sostenible tracten de l’ús sostenible de l’energia i de l’ús dels productes i serveis que ens permeten utilitzar l’energia d’una forma eficient i neta. Posen particular èmfasi a l’energia derivada de les fonts renovables i la que aprofita al màxim els recursos energètics, humans i econòmics locals.

Aquests fòrums, l’assistència als quals és gratuïta, estan oberts a tots els professionals de les energies renovables i també a aquelles persones que prenen decisions en el camp de l’energia. Està dirigit específicament als professionals dels productes i serveis d’estalvi energètic i d’ús de les energies renovables: fabricants, dissenyadors, comercials, instal·ladors, mantenidors; a les persones que han de prendre decisions sobre el tema energètic: polítics, directors; als qui poden finançar projectes i/o empreses: bancs, grups d’inversors; als estudiants tècnics: formació professional, enginyeria i arquitectura i al públic usuari d’energia que té una sensibilitat particular pel tema.

Portem més de vint edicions celebrades:

Objectius

  • Difondre la cultura energètica.

Participació d'Ecoserveis

Som els organitzadors del Fòrum. També hem editat la publicació “La ciutat que ens mou”, la qual recull les reflexions i experiències del FES 2018.

Resultats aconseguits

Edicions del Fòrum de l'Energia Sostenible celebrades.

Clients

VARIABLE

Serveis realitzats

Imatges del projecte

Col·laboradors-socis