Aprèn, practica i viu les bases per desenvolupar projectes d’il·luminació

L’equip de l’associació Ecoserveis participa com a facilitador del curs “Aprèn, practica i viu les bases per desenvolupar projectes d’il·luminació“, adreçat a professionals que vulguin integrar l’anàlisi de sistemes d’il·luminació com a un vector complementari de les tasques que ja realitzen en el seu dia a dia. La formació està organitzada pel Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (ENGINYERS BCN).

El coneixement adquirit és aplicable tant a habitatges o edificis en general (il·luminació d’interiors) com a urbanisme, ponts o carreteres (il·luminació d’exteriors). L’objectiu és que l’alumnat sigui capaç de dimensionar projectes d’il·luminació que compleixin amb les normatives i, alhora, garanteixin unes bones condicions de salut, oferint sempre el millor rendiment energètic i econòmic.

Visita guiada

Com a part de les activitats del curs, s’ha organitzat una visita guiada als laboratoris luminotècnics d’Asselum, durant la qual es podrà conèixer la dinàmica de treball en aquestes instal·lacions i els aparells que es fan servir per a posar a prova els productes d’il·luminació abans de treure’ls al mercat.