Estrenem el nou web d’Ecoserveis!

Us donem la benvinguda al nou portal web de l’associació Ecoserveis!

Volem fer d’aquest el punt de trobada per a participar de forma cooperativa en la construcció d’una cultura energètica més justa, democràtica i sostenible.

Al nostre nou espai podreu conèixer millor la nostra entitat, les activitats que desenvolupem i l’equip professional que les fa possibles. També podreu consultar eines i publicacions sobre energia, trobareu informació detallada sobre els nostres projectes i sobre la xarxa d’organitzacions, empreses i persones amb les quals establim vincles estratègics per a ampliar cada vegada més l’abast del treball comú per un nou model energètic.

Capçalera web antiga
Un cop d’ull a la capçalera del nostre web antic

Ens mou el desig de compartir la nostra manera de treballar, la transparència de les nostres accions, la cohesió del nostre equip i valors transversals com la igualtat de gènere i la justícia social. Anem un pas més enllà i esperem que aquest sigui, també, un espai per a escoltar-vos i rebre les vostres aportacions per a créixer i aprendre de forma conjunta, intercanviar experiències i coneixements en els nostres àmbits de treball i explorar-ne de nous.

Entreu al blog per a mantenir-vos al dia de les nostres novetats. I apunteu-vos al nostre butlletí! Molt aviat en rebreu la primera edició.

La renovació del web ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona a través de la convocatòria de Subvencions per a la Promoció i el Reforç de l’Economia Social i Solidària.

Tags: ,