Nona Galvany

Ámbit de treball

  • Crisi climàtica
  • Drets socials
  • Recerca

Amb un perfil de ciències socials i humanitats, és graduada en Global Studies per la Universitat Pompeu Fabra, on va adquirir coneixements transdisciplinaris enfocats a lidiar amb els fenòmens globals actuals des d’una perspectiva integral.

Molt interessada en la crisi climàtica, especialment en la mitigació i l’adaptació, així com la protecció dels ecosistemes i els drets humans. Seguint els seus interessos, va realitzar un màster amb l’especialització d’ètica i ciutadania a la Universitat de Barcelona, concretament centrant-se en l’estudi de les migracions climàtiques i la recerca d’un marc jurídic que empari als refugiats climàtics.

A Ecoserveis s’ha unit amb la finalitat d’aportar el seu expertise en ciències socials i humanitats per tal de seguir la filosofia de l’entitat d’abordar els projectes des d’una perspectiva holística i eficaç. Creu fermament en l’impacte positiu i necessari que la feina d’Ecoserveis té en la societat i desitja poder aportar el seu gra de sorra en construir un món més just i sostenible.