Marta García

Àmbit de treball

  • Drets energètics i pobresa energètica
  • Transició energètica justa
  • Comunitats energètiques i autoconsum
  • Rehabilitació energètica

Ambientòloga treballant per promoure una transició energètica justa. Actualment combina la gestió de projectes amb la coordinació de l’entitat.

La Marta es va llicenciar en Ciències Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona i més tard va obtenir el màster en Energies Renovables i Eficiència Energètica a la Universitat de Barcelona. Ja treballant en l’àmbit de l’energia a nivell europeu, es va especialitzar amb el postgrau en Estudis Europeus de la UOC. Després d’aquesta formació de base, la Marta segueix aprenent participant en cursos, tallers i seminaris sobre energia però també d’altres àmbits com el dret o la gestió.

Fa més de 15 anys que treballa a Ecoserveis gestionant projectes de diferents àmbits centrats en la relació entre l’energia i les persones a través de la comunicació, la sensibilització, la incidència política, la intervenció directa, la formació i la recerca. Té experiència liderant i participant en projectes d’àmbit europeu (IEE, FP7, H2020, HE, LIFE, E+,…) així com també nacionals, regionals i locals. La Marta gestiona serveis públics en l’àmbit de la pobresa energètica però també serveis de planificació energètica i transició energètica justa. Actualment gestiona part de l’Energy Poverty Advisory Hub, el servei de la Comissió Europea per l’abordatge de la pobresa energètica a Europa.

Actualment també forma part del grup d’experts de l’UIA (Urban Innovation Actions) i en concret és l’experta que acompanya al projecte EPIU (Energy Poverty Advisory Hub).

Podeu trobar el detall de les seves publicacions i la resta del perfil a https://www.linkedin.com/in/marta-garcía-parís.

I si vols, pots contactar amb ella a marta@ecoserveis.net.