Joana Mundó

Àmbits de treball

  • Estratègies de finançament
  • Canvi climàtic
  • Aspectes socials de l’energia

Biotecnòloga especialitzada en medi ambient i desenvolupament internacional. Divulga la cultura energètica, fa consultories tècniques, fundraising i explora noves àrees de negoci.

La Joana és llicenciada en Biotecnologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. També ha estudiat els màsters de Bioengeenering amb especialitat Medi Ambient a la Université de Technologie de Compiègne i de Desenvolupament Internacional a la Universitat Politècnica de Catalunya.

Des de 2012, gestiona a Ecoserveis projectes nacionals i internacionals sobre diverses temàtiques: mecanismes de finançament i models de negoci per a projectes d’energia, energies renovables, eficiència energètica, pobresa energètica i canvi climàtic. També realitza consultoria tècnica a entitats públiques per a la planificació estratègica en l’àmbit de l’energia, la pobresa energètica i el canvi climàtic, així com consultoria per a la redacció de projectes europeus. A més, ha realitzat estudis sobre pobresa energètica i ha participat en publicacions sobre drets energètics i pobresa energètica, entre d’altres. Mensualment col·labora amb el programa “Vida Verda” de Ràdio 4, des d’on contribueix a la difusió de la cultura energètica.

A Ecoserveis també s’encarrega del desenvolupament de negoci a nivell internacional i captació de fons per poder seguir duent a terme innovació en l’àmbit de l’energia.