Comencem com a coordinadores estatals del Pacte Europeu pel Clima

El Climate Pact (Pacte Europeu pel Clima) és una iniciativa crucial llançada per la Comissió Europea com a part del Pacte Verd Europeu per a inspirar a la ciutadania a prendre mesures climàtiques actives. Des de Ecoserveis ens sumem a ella com a coordinadores estatals del projecte, cosa que ens permetrà impulsar la iniciativa, dur a terme activitats arreu del territori i treballar estretament amb els ambaixadors i ambaixadores que formen part d’aquest pacte climàtic. Tot, per a fomentar i amplificar l’acció climàtica sobre el terreny.

Com a coordinadors de l’àmbit estatal, impulsarem activitats a diferents nivells mentre treballem amb totes aquelles persones compromeses amb l’acció climàtica en tota Europa. L’objectiu? Inspirar un canvi que sigui real.

Converteix-te en #ClimatePactAmbassador

Una part fonamental del projecte es basa en la implicació de persones que volen ser ambaixadors i ambaixadores pel clima. Si vols implicar-te, del 15 de setembre al 15 d’octubre està oberta la convocatòria per a ambaixadors i ambaixadores del Climate Pact!

I és que, quan es tracta del clima, qualsevol que prengui mesures significatives pot convertir-se en un superheroi. Si ja estàs defensant l’acció climàtica en la teva comunitat i vols fer més, fa el següent pas i converteix-te en ambaixador i ambaixadora del Pacte Europeu pel Clima! Ja comptem amb més de 500 persones actives però, si t’interessa, emplena la sol·licitud i sigues part del canvi.

#EUClimatePact #MyWorldOurPlanet