El RENOVERTY en marxa! Els tallers d’aquest 2024

Comencen els tallers relacionats amb el projecte europeu del programa Life RENOVERTY. Un seguit de trobades amb actors locals, estatals i regionals que tenen per objectiu acostar la ciutadania a la rehabilitació energètica i explorar les possibilitats de sinergies entre tots aquells actors implicats en els processos de renovació energètica en aquelles llars que poden patir vulnerabilitat energètica i es troben en zones catalanes no urbanes.

Si t’interessa la rehabilitació energètica com a ciutadania, o si formes part d’algun dels sectors estratègics per a la rehabilitació (construcció, administració pública, empresa o entitat del sector…), comencem! Aquí tota la informació dels quatre tallers que tindran lloc de maig a setembre de 2024. Apunta’t!

  • PRIMER TALLER: CREAR LES MESURES DEL FULL DE RUTA

31 de maig, de 10h a 12h-13h. Presencial a la ciutat de Vic (Osona).

Vine a la Sala de Plens del Consell Comarcal d’Osona, a la quarta planta de l’Edifici del Sucre – Carrer Carrer de l’Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals de Vic!

  • SEGON TALLER

19 de juny a Barcelona, de 10h a 12h. Espai encara per definir.

Taller dedicat als actors que intervenen en els processos de rehabilitació energètica a escala catalana.

  • TERCER TALLER: WEBINAR

4 de juliol, de 10h a 11:30h. Espai d’intercanvi en línia a través de la plataforma Zoom (enllaç en breus).

Taller obert i en línia dedicat a tot aquell públic interessat en saber més sobre rehabilitació energètica d’àmbit estatal.

  • QUART TALLER

19 de setembre, format en línia.

Taller per presentar les conclusions recopilades als tallers celebrats prèviament. En concret, es presentarà l’esborrany aconseguit gràcies a les aportacions fetes tant per la ciutadania com pels actors implicats en els tallers previs.

Sessió que, a més, té per objectiu ajuntar totes aquelles persones que ha vingut a les altres tres sessions i presentar de forma conjunta el resultat de tot l’esforç fet fins al moment per validar-lo. Un cop realitzats aquests quatre tallers hi haurà una sessió oficial i final de presentació.

Més informació sobre el projecte RENOVERTY en aquest enllaç.

* Co-funded by the European Union under project ID 101077033. Views and opinions expressed are however those of the author(s) only and do not necessarily reflect those of the European Union or CINEA. Neither the European Union nor the granting authority can be held responsible for them.