Presentem el projecte tesse2b a efintec

Els propers 3 i 4 d’octubre el projecte europeu TESSe2b, finançat pel programa H2020 i coordinat a l’Estat espanyol per l’associació Ecoserveis, es presentarà a EFINTEC, l’Exposició i Fòrum de les Empreses Instal·ladores i Noves Tecnologies.

TESSe2b és un projecte de 4 anys desenvolupat a 8 països, amb l’objectiu de dissenyar una solució integral per a l’emmagatzematge domèstic d’energia solar i geotèrmica. La meta és corregir la diferència habitual entre el subministrament i la demanda d’energia en edificis residencials.

Des dels estands 57 i 58 d’EFINTEC s’oferirà un espai especial per a l’intercanvi d’idees i consultes sobre la solució TESSe2b amb la presència d’especialistes de les entitats, centres de recerca i empreses integrants del Consorci, els quals estaran a disposició dels visitants al llarg dels dos dies de l’esdeveniment. Es tracta d’una oportunitat única per a conèixer en detall el funcionament d’aquest nou sistema d’emmagatzematge d’energia tèrmica per a edificis eficients.

Agenda de l’estand TESSe2b

Agenda de l’estand TESSe2b

 • 10/19h – Estand TESSe2b
  Networking i consultes directes al personal expert del Consorci.

Vols conèixer més sobre els LED?

 • 10/19h – Estand TESSe2b
  Networking i consultes directes al personal expert del Consorci.
 • 12 – 14h Sala 3
  • 12-13h Taller sessió 1. La climatització del futur: Materials de canvi de fase, intercanviadors de plaques avançats i nanopartícules.
  • 13-14h Taller sessió 2. La climatització del futur: Geotèrmia avançada, estratègies de control predictives i casos pràctics.
 • 15h- 16h Estand TESSe2b
  Networking i consultes directes al personal expert del Consorci.
 • 16 – 18h Auditori principal.
  Master class. Tendències de mercat: Nous sistemes de climatització amb emmagatzematge tèrmic avançat.

Podeu registrar-vos a EFINTEC fent clic aquí. També us podeu descarregar una invitació gratuïta a través del següent enllaç:

Descarregueu aquí la vostra invitació
Guies d’il·luminació LED PremiumLight Pro
Les persones assistents a EFINTEC rebran exemplars impresos de les guies d’il·luminació LED per a espais interiors i exteriors elaborades per professionals del projecte PremiumLight Pro. Aquesta iniciativa, finançada pel programa H2020 de la Unió Europea, promou l’ús de la tecnologia LED als sectors públic i privat i ofereix informació actualitzada, contrastada i gratuïta per a facilitar la seva correcta implementació.
Coneix més sobre PremiumLight Pro a http://www.premiumlightpro.es/
Tags: