L’equip d’Ecoserveis creix gràcies a les noves incorporacions del programa Garantia Juvenil

El programa Garantia Juvenil de la Unió Europea, gestionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), està destinat a reduir el atur juvenil a través d’una serie de ajuts destinats a joves i empreses per a la inserció laboral, la formació, l’orientació laboral i l’emprenedoria de la població d’entre 18 i 30 anys. En aquest context, Ecoserveis participa al programa amb la contractació d’un Tècnic de Gestió de Projectes i un Tècnic de Comunicació per un període de 6 mesos. Maria Jabbour Hernández i Marc Vallverdú Gordi han estat seleccionats entre els candidats que s’han presentat per a ocupar les places demandades.

Maria Jabbour Hernández
Tècnica de Gestió de Projectes

La Maria és graduada en Enginyeria en Tecnologies Industrials a través de la Universitat Politècnica de Catalunya. També ha cursat un Doble Màster en Enginyeria de l’Energia i Enginyeria Industrial a la UPC, i la seva especialitat són les energies renovables.

També ha treballat a fons temes de comunitats energètiques basats en solar fotovoltaica, des de la perspectiva tècnica però també legislativa i social.

La Maria combina la seva vessant professional com a enginyera amb l’activisme climàtic.

Marc Vallverdú Gordi
Tècnic de Comunicació

Graduat en Ciències Ambientals per l’Universitat de Barcelona. Està cursant un Màster en Tecnologies de la Informació i la Comunicació i Turisme Sostenible a l’Universitat Oberta de Catalunya.

En Marc ha treballat en el sector de la comunicació a França i Espanya, notablement en la gestió de xarxes socials, la creació de continguts audiovisuals, la planificació de campanyes de comunicació i l’ús de tècniques avançades de disseny gràfic, tant en entitats privades com públiques.

Programa Garantia Juvenil