Jornada: Oportunitats de finançament per a la implantació d’energies renovables i mesures d’eficiència energètica

Museu de Granollers – Ciències Naturals – Granollers
  • Adreça:  Palaudàries, 102 – Jardí d’Antoni Jonch i Cuspinera

Ecoserveis col·labora en l’organització de la jornada “Oportunitats de finançament per a la implantació d’energies renovables i mesures d’eficiència energètica“, coordinada per l’Ajuntament de Granollers com a soci del projecte europeu Interreg MED COMPOSE. L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és contribuir a incrementar la presència d’energies renovables en la presa de decisions i els instruments de planificació. També vol afavorir la proliferació de models de negoci i el desenvolupament d’empreses d’economia verda, tot connectant els potencials locals de generació d’energies renovables i les xarxes de distribució.

Com a part del projecte es treballa actualment en l’elaboració d’una estratègia d’inversió per al desenvolupament de renovables i mesures d’eficiència energètica a Granollers i altres territoris de la UE . Per tal de dinamitzar els sectors públic i privat involucrats, s’organitza aquesta jornada on es presentaran diverses estratègies i iniciatives en inversió i finançament de projectes de renovables i eficiència energètica en l’àmbit local i regional.

A la tarda hi haurà un taller sobre com promoure i finançar la transició energètica, adreçat a responsables polítics i tècnics de l’Ajuntament de Granollers involucrats en la presa de decisions. Finalment es presentaran els resultats preliminars de l’estratègia al veïnat de Palou i els actors que han col·laborat en el procés participatiu.

Programa
Inscripcions
Tags: