Jornada “Energia i sistemes digitals” a Sabadell

L’Ajuntament de Sabadell i l’associació Ecoserveis coorganitzen la jornada tècnica “Energia i Sistemes Digitals, el nou rol de la ciutadania” en el marc de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, que entre el 17 i el 21 de juny aglutinarà activitats a tot arreu d’Europa dedicades a promoure iniciatives públiques i privades per a optimitzar l’ús de l’energia i avançar en la transició cap a les energies renovables per a generar una energia neta, segura i eficient.

Sobre l’esdeveniment

Energia i Sistemes Digitals, el nou rol de la ciutadania” vol esdevenir un lloc de trobada, reflexió i experimentació de la realitat creixent de la digitalització del sector energètic.

L’objectiu de la jornada és posar sobre la taula barreres i oportunitats dels ràpids avenços que s’han fet en aquest sector, posant especial atenció en els drets digitals o buits legals, la defensa dels i les usuàries, i en particular l’impacte que aquests avenços poden tenir sobre l’agudització o reducció de la bretxa digital i de retruc en l’accés als subministraments bàsics.

Més enllà d’abordar les claus per la reflexió, la jornada vol ser un espai d’experimentació i trencament de barreres per tal d’apropar eines i experiències relacionades amb el sector a totes les persones assistents i la ciutadania en general.

La jornada comptarà amb dos blocs principals: el primer dedicat a la reflexió i el debat i el segon avesat a la experimentació, superació de barreres, coneixement i enxarxament.

Consulta’n el programa aquí.