Jornada de gestió energètica de les empreses i les entitats de l’Economia Social i Solidària

El passat divendres 29 de gener es va dur a terme la jornada Gestió energètica de les empreses i les entitats de l’economia social i solidària (ESS), una activitat durant la qual es van oferir recomanacions clau perquè organitzacions de l’ESS millorin la seva gestió energètica i estalviïn en les despeses energètiques.

La gestió i optimització de l’energia és un aspecte clau per reduir la despesa de les PIMES i millorar la seva eficiència energètica en el dia a dia. Veus expertes ens van acompanyar a explorar les possibilitats i el potencial de les auditories energètiques. Vam compartir experiències i vam debatre sobre les necessitats de cada sector, i finalment es va presentar la formació del projecte Erasmus Plus EEMS4SME, a la qual us podreu apuntar per a liderar la gestió energètica de la vostra pròpia empresa.

La sessió, organitzada per Ecoserveis, va comptar amb el suport del Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya (CEEC) i l’Institut Català d’Energia (ICAEN).

Consulta les presentacions de la jornada

Durant la darrera part de la jornada vam parlar del projecte europeu Especialistes Europeus en Gestió Energètica per a Pimes (EEMS4SME, per les sigles en anglès d’European Energy Management Specialists), que ha dissenyat i vol posar a prova un programa formació especialitzada clar, transparent, transnacional, transfronterer i accessible en línia que permeti a les petites i mitjanes empreses cobrir les seves necessitats de personal qualificat en gestió energètica.

Vídeo i presentació de la formació EEMS4SME

Inscriu-te a la formació EEMS4SME i lidera la gestió energètica de la teva organització!