XXIII FES: Propostes davant l'escalada de preus del sector energètic

El Fòrum de l’Energia Sostenible arriba a la seva vint-i-tresena edició com a espai de reflexió al voltant de l’ús sostenible de l’energia i la promoció d’una nova cultura energètica.

Al llarg de les dues darreres dècades, l’Associació Ecoserveis ha promogut el debat de professionals, tècniques i tècnics i de la ciutadania sobre aspectes com les eines i serveis per a generar i fer un ús eficient de l’energia, l’electricitat “verda”, la comunicació de l’energia, les xarxes intel·ligents al servei de les persones i les comunitats energètiques, així com la mobilitat sostenible. Aquest any, submergits de ple en una de les escalades de preus més importants que recorda el sector energètic, la reflexió posa el focus en com les petites i mitjanes empreses poden fer front a la crisi energètica i la pujada de preus a través de propostes sorgides d’iniciatives d’energia sostenible.

I és que la petita i mitjana empresa és la gran oblidada de la crisi de preus del sector energètic. Tot i que la ciutadania pateix, i molt, la pujada de preus, el teixit empresarial també se’n veu directament afectat, i té poques eines per fer front al nou escenari. Per aquest motiu dediquem el FES 2022 a analitzar com, a través de propostes concretes, iniciatives sostenibles, nous models de negoci basats en l’eficiència energètica i idees innovadores, es pot afrontar un canvi de preus que ha arribat per quedar-se.

Atenent a aquesta necessitat que considerem urgent, el FES22 vol generar espais de diàleg, debat i articulació d’espais de treball entre el món empresarial i els moviments que promouen una energia més justa, eficient i sostenible.

Registre gratuït
Relatoria del Fòrum (Conclusions)

Programa