XXII FES: Emergència climàtica i oportunitats de participació juvenil

Després d’una interrupció en 2020 a causa de la COVID-19, torna el Fòrum de l’Energia Sostenible com a espai de reflexió al voltant de l’ús sostenible de l’energia, les energies renovables i la promoció de l’ús i l’accés a l’energia com a dret.

L’edició XXII de la nostra trobada anual està dedicada a la recerca de models sostenibles de participació de la població jove a l’hora de definir les accions climàtiques de les administracions públiques. Sota el títol “Emergència climàtica i oportunitats de participació juvenil”, el FES 2021 explora respostes a una pregunta central: El sorgiment de moviments juvenils al voltant de l’emergència climàtica és una oportunitat per a consolidar la participació dels joves en el disseny de polítiques públiques locals?

Entre setembre i desembre de 2020 es va celebrar el cicle Joves i Política Climàtica, organitzat per Ecoserveis en el marc de la convocatòria de reflexions del Palau Macaya. Joves, tècnics/ques municipals i professionals de diferents sectors es van donar cita per a analitzar, a través de conferències i sessions participatives, mecanismes per a incloure les demandes de la gent jove en les polítiques locals, preparar una guia de treball per a vehicular la protesta i fer-ne propostes que s’integrin de manera permanent en les polítiques climàtiques.

Registre gratuït

Programa