Redes y grupos de los cuales formamos parte

Europa
EEB logo on white blue text rgb
EUROPEAN ENVIRONMENTAL BUREAU

Es la federación de ONG ambientales más grandes de Europa, con incidencia en ámbitos como energía, clima, gobernanza, sostenibilidad, salud, etiquetado energético o políticas públicas.

LogoECEEE
EUROPEAN COUNCIL FOR AN ENERGY EFFICIENT ECONOMY

Es una agrupación de entidades dedicada a la eficiencia energética. Genera y ofrece conocimiento y análisis contrastados de políticas. Facilita la cooperación y el establecimiento de redes.

Logo Inforse
INFORSE

Es una red global formada por 140 organizaciones sin ánimo de lucro que trabajan en más de 60 países para promover la energía sostenible y el desarrollo social.

Logo Ekoenergy
XARXA EKOENERGY

EKOenergia es una red internacional de ONG ambientalistas que promueven el uso de energías sostenibles. La red actúa como nexo de unión entre gestores de proyectos, suministradores de energía, consumidores y organizaciones ambientales.

Logo Directorate General for Energy
VULNERABLE CONSUMERS GROUP

El grupo de consumidores vulnerables de la Dirección General para la Energía de la Comisión Europea explora la eficiencia de iniciativas replicables al conjunto de los países de la Unión para dar respuesta a la pobreza energética.

LOGO OK2
RIGHT TO ENERGY

Es una coalición europea que une sindicatos, organizaciones contra la pobreza, proveedores de vivienda social, organizaciones medioambientales, organizaciones de salud y cooperativas de energía con el objetivo de trabajar conjuntamente medidas contra la pobreza energética.

Logo_REScoopeu
RESCOOP

REScoop.eu es la federación europea de cooperativas energéticas ciudadanas. Proporciona servicios para apoyar a la ciudadanía, empresas y autoridades locales que quieran trabajar en energía comunitaria.

equalityplatform_ecoserveis
PLATAFORMA PARA LA IGUALDAD EN EL SECTOR ENERGÉTICO

Plataforma de la Comisión Europea para promover la igualdad y la inclusión en el sector energético. Un espacio de discusión que promueve el intercambio de experiencias y las buenas prácticas en el sector.

Estado español
logo_cnmc_q1

GRUP D’INTERÈS DE LA CNMC

Ecoserveis està registrada com a grup d’interès de la Comisión Nacional de los Mercados y la Competencia (CNMC). Ofereix informació sobre energia, protecció a persones en situació de vulnerabilitat energètica i promoció de la cultura energètica en general

Enerinvest

PLATAFORMA ENERINVEST / ENERINTOOL

La plataforma Enerinvest i la seva eina Enerintool són el punt d’assessorament i trobada per al finançament de projectes d’energia sostenible al territori espanyol.

Logo Nuevo Modelo Energetico

PLATAFORMA PER UN NOU MODEL ENERGÈTIC

És una iniciativa ciutadana que ens permet estar en contacte amb entitats i societat civil. A través seu canalitzem moltes de les nostres demandes per promoure una energia sostenible.

Logo Eurosolar

EUROSOLAR – SECCIÓ ESPANYA

La secció espanyola d’aquesta associació sense ànims de lucre va nèixer a Barcelona el 1999. El seu objectiu és reemplaçar completament l’energia nuclear i els combustibles fòssils per energies renovables

Logo blanc

ALIANZA POR EL AUTOCONSUMO

Diferents estaments de la societat civil, associacions ecologistes, empresarials i de consumidors, així com sindicats i altres col·lectius socials, formen aquesta plataforma que té per objectiu donar suport al foment de l’autoconsum a Espanya.

PorelClima OK

COMUNIDAD #PORELCLIMA

La Comunidad #PorElClima treballa per accelerar la acció climàtica en diferents sectors de la societat i així reduir les emissions per aconseguir l’objectiu 1.5º i la neutralitat en carboni per al 2050.

plataforma

PLATAFORMA POR LA DESCARBONIZACIÓN DE LA CALEFACCIÓN Y EL AGUA CALIENTE

Desde esta plataforma, impulsada por ECODES, se trabaja para acelerar la descarbonización de los sistemas de calefacción y agua caliente.

alianza

ALIANZA POR LA REHABILITACIÓN DE VIVIENDAS SIN DEJAR A NADIE ATRÁS

Desde esta alianza, impulsada desde Ecodes, se trabaja para que la rehabilitación de viviendas se lleve a cabo en nuestro país de manera inclusiva, justa e integral.

Cataluña
Logo Barcelona Sostenible

BCN + SOSTENIBLE

Aquesta xarxa ciutadana promoguda per l’Ajuntament de Barcelona reuneix més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica.

Logo CoEnerCat

CONGRÉS D’ENERGIA DE CATALUNYA

Formem part de l’equip impulsor del CoEnerCat, que promou connexions entre diferents actors vinculats amb l’energia per a facilitar la transició energètica vers la sostenibilitat energètica, econòmica, social i ambiental.

logo_xcn_color-300x166

XARXA PER LA CONSERVACIÓ DE LA NATURA

Ecoserveis formava part de la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya i al fusionar-se com a XCN vam continuar amb la membresia per impulsar el voluntariat energètic.

Logo CEEC

CLÚSTER DE L’ENERGIA EFICIENT DE CATALUNYA

Agrupa organitzacions que ofereixin, promocionin o desenvolupin productes o serveis sobre eficiència energètica en àmbits com la mobilitat, els serveis públics o la formació.

Logo XES

XARXA D’ECONOMIA SOLIDÀRIA

La XES agrupa entitats i defensa un sistema econòmic respectuós amb les persones, el medi ambient i els territoris i funciona sota criteris democràtics, d’horitzontalitat, transparència, equitat i participació.

Logo XSE

XARXA PER LA SOBIRANIA ENERGÈTICA

La XSE està conformada per associacions, col·lectius i ciutadans i ciutadanes d’arreu del territori català que treballen per avançar cap a un nou model energètic distribuït, renovable, democràtic, just i ecofeminista.

Logo Pacte

CLUB DEL PACTE DELS ALCALDES

Ecoserveis participa com a actor privat dins d’aquest grup, que funciona com a espai de coordinació i intercanvi entre les diverses administracions i agents implicats en el Pacte d’Alcaldes.

ttncat_logo

THE THINGS NETWORK CATALONIA

Es defineix com a un grup de persones i entitats interessades a fomentar la sobirania tecnològica, l’autonomia social i la tecnoètica a partir de la construcció d’una xarxa de dades d’Internet de les coses oberta, lliure, neutral creada col·lectivament des de baix.

viure_aire

VIURE DE L’AIRE

El proyecto «Viure de l’aire del cel» es el primer proyecto comunitario de energía eólica y promueve la instalación de un aerogenerador Enercon E-103 EP2 de 2,35 MW en el municipio de Pujalt (Alta Anoia), de propiedad compartida.

CLUSTER BIOENERGIA CATALUNYA Logo OK

CLÚSTER BIOENERGIA CATALUNYA

El Clúster Bioenergía Cataluña es una asociación sin ánimo de lucro que representa el sector profesional de la bioenergía en Cataluña y tiene como objetivo el fomento de un uso sostenible de la bioenergía en Cataluña.

logo

MOVIMENT PER LA JUSTÍCIA CLIMÀTICA

El Moviment per la Justícia Climàtica és un grup de persones, entitats socials i ecologistes amb molts orígens i lluites diferents que es troben davant d’una preocupació comuna: la lluita contra el canvi climàtic.