Energia Justa obre les inscripcions a una formació de voluntariat contra la pobresa energètica

El programa Energia Justa-Fuel Poverty Group impulsat per l’Associació Benestar i Desenvolupament ABD i Ecoserveis, ha obert el període d’inscripcions per a una formació sobre pobresa energètica a través del qual s’oferiran eines per a combatre la vulnerabilitat social adreçades a les persones interessades en ser voluntàries d’aquest projecte.

El principal objectiu d’aquest curs, de caràcter gratuït, és el de preparar al futur voluntariat mitjançant la distribució dels coneixements necessaris sobre el sistema energètic, de les factures de subministraments bàsics, o sobre l’eficiència energètica.

Programa del curs:
  • Alfabetització energètica
  • Interpretació de la factura de l’electricitat i actuacions
  • Interpretació de la factura de l’aigua i actuacions
  • Interpretació de la factura del gas i actuacions
  • Drets energètics i legislació aplicable
  • Formació en vulnerabilitat social
  • Els circuits i les pautes d’intervenció més comunes

La formació serà el dilluns 30/09 i el dilluns 07/10, de 17 a 20h, a la seu d’ABD al Carrer Quevedo nº2, baixos (Barcelona).

Apunta’t-hi AQUÍ.

Energia Justa, el projecte que lluita contra la pobresa energètica

Energia Justa és una xarxa de persones voluntàries compromeses amb la lluita contra la pobresa energètica i els seus efectes i conseqüències en la salut, economia i benestar de les persones que es troben en situació de major vulnerabilitat social.

El seu compromís rau en la defensa del dret a l’energia i els subministraments bàsics per a tothom. Energia Justa és un programa impulsat per l’Associació Benestar i Desenvolupament ABD i Ecoserveis, dues entitats sense ànim de lucre que operen en l’àmbit social i energètic.