Ecoserveis reforça el seu equip gràcies al programa de garantia juvenil

Durant els darrers sis mesos l’equip de l’associació Ecoserveis s’ha reforçat amb dos professionals contractas gràcies al programa de Garantia Juvenil de la Unió Europea, gestionat a través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Nous projectes europeus

Es tracta de Camila Canelas, qui ha desenvolupat tasques la redacció de propostes de projectes europeus para les convocatòries Erasmus +, H2020 i SwasfS. Del seu aprenentatge a la nostra entitat comenta:

“Per poder redactar les proposta he hagut de llegir i aprendre un munt de coses i de temes diversos, he fet propostes de Gantts, he vist com es fa un pressupost, també he analitzat avaluacions de projectes europeus per veure com escriure millor les propostes. He estat en reunions amb socis de diferents països i he buscat i contactat potencials col·laboradors”.

Suport en comunicació

Per la seva banda, Eduard Pericàs ha donat suport a l’execució del pla de comunicació de l’entitat i a les tasques de comunicació en general (gestió de xarxes socials, redacció de continguts, manteniment del web corporatiu i suport en la difusió dels projectes, entre d’altres).

“Les meves tasques s’han centrat en donar suport a la responsable de comunicació de l’entitat mitjançant la programació i publicació de continguts a diferents canals. He desenvolupat tasques de revisió i actualització de la pàgina web, comprovant que les informacions com ara la transparència i els projectes estiguin actualitzats i en els tres idiomes de la pàgina web. També he col·laborat en la redacció de newsletters per a diferents projectes i de l’edició de vídeos i fotografies per publicar a la web i xarxes socials”.

La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil.