Transport Poverty

Nom del projecte: Transport Poverty
01/11/2022 - 31/03/2024
Pressupost total: 299.864,00 € totals dels quals 20.300,00 € son destinats a Ecoserveis - DG Employment de la Comissió Europea
Beneficiaris:
  • Ciutadania
  • Responsables polítics i organitzacions de la societat civil
Xarxes socials :

Descripció

El projecte Transport Poverty pretén treballar sobre la definició del concepte de pobresa energètica a nivell europeu, i definir indicadors per poder-lo quantificar. Posteriorment, donar suport en polítiques públiques per poder abordar la problemàtica mitjançant les conclusions que s’extreguin.

És un projecte de la DG Employment, Social Affairs & Inclusion de la comissió Europea, que coordina el OEKO Institut de Friburg, i hi participen també WiseEuropa, Cambridge Econometrics, Center Study of Democracy, la Universitat de Manchester i nosaltres, Ecoserveis.

Compta amb l’opinió d’expertes i experts en el sector: entitats com Col·lectiu Punt 6, Ferrocarrils de la Generalitat i el Basque Centre for Climate Change, a més d’altres acadèmics amb reconeixement internacional.

Participació d'Ecoserveis

L’Associació Ecoserveis és treballa en la perspectiva de la pobresa del transport a nivell espanyol, i dona suport tècnic al consorci en els seus camps d’expertesa.

Objectius

  • Definir una sèrie d’indicadors per quantificar la pobresa en el transport.
  • Desenvolupar un seguit de recomanacions per abordar la pobresa en el transport des de l’administració pública.

Projectes relacionats

Projectes relacionats

Finançat per

Col·laboradors/socis