Run4Energy

Nom del projecte: Run4Energy
Maig 2015 - En curs.
Pressupost total: Variable
Beneficiaris:
  • CIUTADANS SENSIBILITZATS AMB LA POBRESA ENERGÈTICA
  • PERSONES EN SITUACIÓ DE POBRESA ENERGÈTICA
Xarxes socials :

Descripció

Cada any organitzem una cursa solidària a Cornellà, on pot participar des del públic familiar fins a corredors experimentats. L’objectiu d’aquesta iniciativa és conscienciar els ciutadans sobre la problemàtica de la pobresa energètica. Ho fem a través d’una acció creativa mitjançant la qual transformem les calories cremades pels participants en kWh de consum elèctric i de gas per a les famílies que es troben en situació de pobresa energètica.

Al final de cada cursa es quantifiquen els kWh aportats pels participants, que l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat transforma en mesures de prevenció contra la pobresa energètica.

En 2016 Cornellà va estar finalista en la XIII edició del Premio Ciudad Sostenible, que concedeix la Fundación Fórun Ambiental amb el suport de Fira de Barcelona, gràcies a aquest projecte de conscienciació.

Objectius

  • Implicar els ciutadans en la prevenció de la pobresa energètica.

Participació d'Ecoserveis

Des d’Ecoserveis hem ideat el concepte creatiu de la cursa, a més de gestionar el projecte. També hem realitzat tallers divulgatius durant el dia de l’esdeveniment i ens hem encarregat de fer difusió de l’acte.

Resultats aconseguits

La primera cursa (2015) va donar com a resultat:
800Participants
108.600kWh d'energia estalviada
21.720Euros estalviats
13.575Euros aportats

Clients

Imatges del projecte

Project manager

Abast del projecte

Cornella de Llobregat