Disseny de l’Oficina de Rehabilitació Energètica de Granollers

Nom del projecte: Disseny de l’Oficina de Rehabilitació Energètica de Granollers
01/12/2021 - 31/05/2022
Pressupost total: Subvencions ACCIÓ IRC (Ajuts a Iniciatives de Reforç de la Competitivitat (IRC)): 18.000€ subvencionats a Ecoserveis, 61.300€ total de la subvenció, 98.000€ total del projecte
Beneficiaris:
  • Ciutadans del municipi de Granollers
Xarxes socials :

Descripció

Partint de l’exemple desenvolupat al municipi d’Olot, a través d’aquest projecte l’Ajuntament de Granollers planteja l’obertura d’una oficina oberta a la ciutadania amb professionals en l’àmbit de la rehabilitació energètica, amb l’objectiu d’impulsar projectes que permetin millorar l’eficiència energètica dels habitatges i desenvolupar altres projectes comunitaris com poden ser les comunitats energètiques, a través de les energies renovables.

Participació d'Ecoserveis

  • Disseny i desenvolupament de la formació per als tècnics de l’Oficina, així com de les eines de suport per a les tasques a realitzar.
  • Paral·lelament, participació en les activitats de la Fira de l’Ascensió com a esdeveniment principal per a la difusió del projecte.

Objectius

Obrir una oficina dedicada a la ciutadania per a donar suport a projectes de rehabilitació energètica i promoure la proliferació de comunitats energètiques al municipi.

Projectes relacionats

Finançat per

Col·laboradors-socis

Imatges