Avaluació de les intervencions a llars en pobresa energètica

Nom del projecte: Avaluació de les intervencions a llars en pobresa energètica
Novembre 2019 - Maig 2020
Pressupost total: Contracte: 14.950 €
Beneficiaris:
  • ÀREA DE COHESIÓ SOCIAL, CIUTADANIA I BENESTAR DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA
Xarxes socials :

Descripció

Ecoserveis ha dut a terme una avaluació de les intervencions a les llars del programa d’Auditories i Intervencions als habitatges en situació de Pobresa Energètica, de la Diputació de Barcelona, pertanyents al programa de l’edició de l’any 2018 i part del 2019.

S’ha analitzat una mostra de 100 llars per avaluar l’eficàcia de les intervencions realitzades pel que fa a l’optimització tarifària dels usuaris, l’impacte en els consums dels subministraments i la despesa de les famílies, la instal·lació de material de baix cost per millorar l’eficiència energètica de les llars, i els hàbits de consum que es van explicar a les famílies per reduir els seus usos energètics. També s’ha avaluat la percepció de les persones usuàries vers el programa i valoració general del mateix.

L’avaluació s’ha realitzat a través de visites a les llars per analitzar la situació actual mitjançant un qüestionari dissenyat específicament per recol·lectar tota la informació necessària de manera concisa i eficient durant les visites.

L’objectiu de les visites ha estat avaluar la percepció de l’usuari envers el programa i sobre els hàbits energètics explicats, i analitzar les accions realitzades al programa d’intervencions: optimització dels subministraments energètics bàsics, estat dels materials instal·lats per millorar l’eficiència energètica a la llar, i execució de les mesures proposades a l’auditoria.

Participació d'Ecoserveis

Disseny i execució de l’avaluació de les intervencions.

Objectius

  • Avaluació de l’impacte econòmic.

Projectes relacionats

Resultats aconseguits

Llars avaluades 100 LLARS

Clients

Serveis realitzats